+4 0728 105 695

Livrare și plată

Plată

Plata pentru produsele noastre se poate realize prin: transfer bancar sau ordin de plată, plată cu cardul, online

În mod normal, pentru toate ciubarele si saunele este necesar un depozit de minimum 15% la comandă, iar restul sumei trebuie achitat cu cel putin 2 zile înainte de livrarea către cumpărător. Cumpărătorul nu are dreptul de a reține sumele de bani sau de a exercita vreun drept de retenție asupra plăților datorate.

Vă rugăm să rețineți că toate ciubărele si mai ales saunele sunt făcute la comandă și, ca atare, nu există o politică de anulare a comenzilor. Odată ce o comandă a fost plasată, nu există o politică de rambursare, deoarece fiecare articol este făcut manual și personalizat și nu poate fi recondiționat. Vă mulțumim în avans pentru înțelegere.

Depozitele nu sunt rambursabile și, în anumite cazuri, dacă a fost comandat un ciubăr din fibra de sticlă sau o sauna și cumpărătorul anulează – putem solicita cumpărătorului valoarea totală a produsului.

Livrare

Mobilă cu Suflet SRL (JOYSPA.ro) furnizează și livrează în toată România cat si în toată Europa, însă prețul de livrare poate varia în funcție de locația dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula comanda dacă nu livrăm în zona dvs.

Livrarea de ciubărelor si a saunelor se face, în general, cu o masina SUV /dubă mare/autoutilitară și/sau  o remorcă cu platformă, iar cumpărătorul trebuie să se asigure că are acces pentru acest tip de livrare. Șoferii vor fi de ajutor și vor încerca să se conformeze cerințelor rezonabile de livrare, dar trebuie să se presupună că livrarea se face numai pe partea carosabilă, cu forța de muncă a clientului pentru a descărca cada.  Saunele se pot descărca doar cu ajutorul unor utilaje: motostivuitor, macara, ifron, buldoexcavator (organizarea serviciilor de descărcare intră în sarcina clientului). În cazul în care șoferului nostru i se solicită sau există o implicare că livrarea ar trebui să se facă pe proprietatea dumneavoastră sau pe orice proprietate privată, acest lucru poate fi făcut la cererea dumneavoastră. În cazul în care șoferului nostru i se solicită sau există o implicare că livrarea ar trebui să se facă pe terenul dumneavoastră sau pe orice proprietate privată, acest lucru poate fi făcut la discreția șoferului, dar este în întregime pe riscul și responsabilitatea dumneavoastră. Orice pagubă produsă din cauza greutății vehiculului de livrare/neglijența șoferului sau orice altă pagubă (inclusiv produsul propriu-zis) este în întregime pe riscul dvs. și sunteți de acord să fiți responsabil pentru orice costuri de reparare. Deteriorarea gazonului, a straturilor de flori, a aleilor adiacente unei căi de acces înguste sau dificile va fi responsabilitatea clientului.

Orice costuri suplimentare suportate de Mobilă cu Suflet SRL (joyspa.ro) pentru a livra din nou orice produs din cauza problemelor de acces vor fi rambursate de către cumpărător către Mobilă cu Suflet SRL.

Vom livra ciuberele  cu propria nostră flotă de mașini sau prin contractarea unor servicii de transport pe bursa de mărfuri. Aveți nevoie de cel puțin 4 oameni puternici suplimentari pentru a ajuta la ridicarea căzii. Cu cât cada este mai mare, cu atât mai multă forță de muncă va fi necesară din cauza greutății.

Perioada de livrare indicată este aproximativă și, de obicei, între 1 și 5 zile în cazul în care produsul este pe stoc sau de obicei între 2 și 4 săptămâni de la comandă pentru produsele care nu sunt pe stoc. Toate perioadele de livrare indicate sunt “consultative” și estimate. Nu vom avea nicio răspundere pentru întârzieri de livrare (dacă nu este stipulat altfel în comandă). Pentru a afla termnul exact de livrare sunați la 0728105695

Bunurile rămân la riscul Mobilă cu Suflet SRL (joyspa.ro) până la livrare. Odată ce bunurile v-au fost livrate, acestea vor fi păstrate pe riscul dumneavoastră și nu vom fi răspunzători pentru pierderea sau distrugerea lor. Mobilă cu Suflet SRL (joyspa.ro) își păstrează dreptul de a recupera bunurile care îi aparțin și de a intra în incinta cumpărătorului pentru a face acest lucru, dacă este necesar.

Preluarea produsului

Produsele livrate de noi trebuie inspectate și orice articole lipsă sau daune trebuie raportate în termen de 2 zile lucrătoare.

Garanția

Garanție: Toate produsele noaste beneficiază de 2 ani garanție pentru persoane fizice și 1 an pentru persoane juridice.

DEFECȚIUNILE CAUZATE DE ÎNGHEȚ NU SUNT ACOPERITE DE GARANȚIE!

COSTURILE DE TRANSPORT PÂNĂ LA ȘI DE LA SEDIUL NOSTRU DIN BISTRA MUREȘULUI, JUD. MUREȘ SUNT SUPORTATE DE CLIENT!

NU FOLOSIȚI CĂRBUNE SAU ORICE ALTE ALTERNATIVE DE LEMN CA ȘI COMBUSTIBIL, DEOARECE ACESTEA POT DETERIORA ÎNCĂLZITORUL DIN CAUZA TEMPERATURILOR MAI RIDICATE DE ARDERE!

În cazul ciubărelor cu soba integrată focul se poate aprinde doar dupa ce ciubarul s-a umplut complet cu apă. La golire, soba trebuie sa fie complet racita pentru a evita posibile daune la fibra de sticla datorită căldurii emise de sobă.

Vă încurajăm să folosiți un tratament pentru lemn în mod regulat (o aplicare pe an) pentru a menține starea produsului.

Mobilă cu Suflet SRL (joyspa.ro) garantează că bunurile furnizate nu prezintă defecte la sosire. Dacă observați orice deteriorare, vă rugăm să ne raportați în termen de 2 zile. Mobilă cu Suflet va înlocui piesele defecte în termen de 30 de zile lucrătoare (numai pentru garanție pentru piese).

Garanția nu se extinde la daunele accidentale – doar la defectele de fabricație

Următoarele situații sunt excluse în mod specific din această garanție:

Deteriorări cauzate de manipularea, depozitarea, instalarea, utilizarea, modificarea sau repararea incorectă, neautorizată de Mobilă cu Suflet SRL (joyspa.ro)

Uzură și deteriorare
*Garanția nu se extinde la daunele accidentale – doar la defectele de fabricație
În cazul în care orice piesă este înlocuită în cadrul garanției, este responsabilitatea dvs. să montați acea piesă.

Produse din lemn:

Acceptați faptul că lemnul este un material natural. Acesta diferă de materialele fabricate de om, fiecare bucată de lemn va avea granule și noduri care vor varia. Fiind un produs natural, lemnul va reacționa la modificările condițiilor atmosferice. Este posibil ca lemnul să se despice, deoarece se dilată și se contractă în funcție de schimbările de umiditate și temperatură. Acestea sunt perfect naturale și nu afectează integritatea lemnului sau a structurii în care este utilizat și, prin urmare, crăpăturile, fisurile și nodurile etc. nu sunt acoperite de nicio garanție.

Nu putem fi răspunzători pentru lipsa de ventilație a aerului / condițiile meteorologice care pot provoca apariția mucegaiului etc.
De asemenea, nu putem fi responsabili pentru lipsa de tragere / foc în camera de ardere din cauza amplasării ciubărului.

Bunurile furnizate de Mobilă cu Suflet (joyspa.ro) sunt un produse pe comandă și, ca urmare, pot apărea din când în când ușoare variații de culoare, dimensiune și greutate. Mobilă cu Suflet se va strădui să mențină aceste variații în limite, dar nu poate garanta continuitatea între loturi de.

Calități de oțel inoxidabil:

ASI 304. Oțelul inoxidabil este nemagnetic. În general, acest grad este mai rezistent la diverse soluții, dar trebuie evitate tratamentele pentru lemn care afectează pH-ul apei. Dacă intenționați să folosiți SARE sau orice alte tratamente ale apei care afectează pH-ul, trebuie să treceți la tipul 316. Nu se va oferi nicio garanție/înlocuire în cazul în care apar probleme cu încălzitorul dvs. și producătorul identifică coroziunea.

ASI 316. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, nemagnetic. Acest oțel inoxidabil are cele mai bune proprietăți de rezistență la coroziune și este prietenos cu clorul. NUMAI ÎN ACEST CAZ CIUBĂRUL SE POATE UTILIZA CU APĂ SĂRATĂ.

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate și nu se pot repara.

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne la office@joyspa.ro sau sunând la 0728105695  pentru întrebări legate de rambursări și retururi.