+4 0728 105 695

Descoperă arhitectura de vis la Pensiunea Royal: inspirată din călătorii internaționale

În inima Râșnovului, la doar câțiva pași de cele mai importante atracții turistice din județul Brașov, se află Pensiunea Royal. O destinație premium, această pensiune din Râșnov se remarcă prin arhitectura sa unică, inspirată din călătorii internaționale și adaptată cu măiestrie în peisajul montan românesc. Recent, am avut plăcerea de a discuta cu doamna Panseluța, proprietara pensiunii, care ne-a oferit o privire de ansamblu asupra viziunii și dedicării sale pentru acest loc special. Citește în continuare sau urmărește videoclipul și află mai multe!

Importanța arhitecturii și designului

Pensiunea Royal din Râșnov nu este doar un loc de cazare, ci un sanctuar de relaxare, proiectat cu grijă și atenție la detalii. Fiecare colț al pensiunii reflectă influențe arhitecturale din diverse colțuri ale lumii, de la eleganța mediteraneană la simplitatea nordică. Doamna Panseluța, proprietara pensiunii, povestește: „Ca și sursă de inspirație, am făcut mai multe plimbări în străinătate și am îmbinat mai multe stiluri.”

Curtea pensiunii este un adevărat paradis verde, cu un gazon impecabil și flori atent îngrijite. Contrastele de culori între verdele gazonului și albastrul piscinei creează o atmosferă de liniște și relaxare, invitând oaspeții să se bucure de momente de pace în aer liber. „Avem foarte multă grijă ca turistul să se simtă bine, să aibă toată atenția noastră”. spune doamna Panseluța.

Experiența oaspeților

Oaspeții Pensiunii din Râșnov sunt încântați de experiențele trăite aici, iar recenziile pozitive nu întârzie să apară. Fiecare vizitator este tratat cu căldură și respect, ceea ce duce la recomandări entuziaste și la reveniri frecvente. Doamna Panseluța ne-a împărtășit: „Sunt foarte mulți turiști care au revenit de mai multe ori la noi. Până la urmă, ăsta e secretul. Un turist fericit este un turist care se întoarce.

Doamna Panseluța subliniază că secretul succesului pensiunii constă în grija și atenția acordată fiecărui detaliu, de la curățenia impecabilă a camerelor până la interacțiunea caldă cu oaspeții. „Relația dintre gazdă și turist contează foarte mult.

Facilități premium

Pensiunea Royal se mândrește cu facilități moderne, inclusiv o piscină exterioară și un ciubăr JoySpa care poate fi folosit pe tot parcursul anului. Indiferent de vreme, oaspeții se pot bucura de momente de relaxare în apa caldă din ciubăr, protejați de acoperișul special conceput pentru confort maxim. Doamna Panseluța ne-a explicat: „Este nevoie de spații de relaxare. Pe lângă faptul că noi aveam de la început piscina, nu era suficient, pentru că piscina este doar pe timp de vară, fiind exterioră. Și la cererea turiștilor, am luat aminte și am zis că nu se poate …  și cel mai cerut a fost ciubărul, clar.

Sauna salina JoySpa este un alt punct de atracție de la pensiunea din Râșnov. Designul său deschis permite oaspeților să admire frumoasa grădină în timp ce se relaxează și chiar să interacționeze cu persoanele din ciubǎr. Este concepută pentru a oferi o experiență socială, unde cei care o folosesc pot interacționa și comunica. „Sauna e gândită astfel încât și cei care fac saună să se bucure alături de cei care sunt afară. Adică e acel geam de sticlă și atunci să nu fii cumva izolat.

Gastronomia locală

Un alt aspect care face această pensiune din Rășnov să strălucească este micul dejun tradițional, preparat cu produse de casă. Oaspeții pot savura brânzeturi locale, zacuscă făcută în casă și alte delicatese tradiționale, toate provenind de la producători din zona Branului. „Vrem ca turiștii să consume ceea ce și noi consumăm, adică să fie aproape de produsele de casă, cele din zona Branului, brânză de burduf, zacusca aia țărănească făcută de noi și tot ce este la micul dejun, eu pot să spun că e un mic dejun delicios, după cum au spus și turiștii”, a adăugat doamna Panseluța.

Mesele sunt o adevărată sărbătoare a gusturilor autentice la Pensiunea Royal, cu produse de la stânele locale și preparate tradiționale românești. Potrivit doamnei Panseluța: „Totul este direct de la sursă. Chiar și șunculița aceea, tot de la stână, un porc crescut în natură.

Atracții turistice locale

Pensiunea Royal este situată strategic, la o distanță mică de atracțiile turistice majore din Brașov. Turiștii pot explora castelul Bran, Poiana Brașov, prăpăstiile Zărneștiului și multe alte locuri de interes.

Printre cele mai populare atracții se numără Dino Parc Râșnov, care oferă o experiență unică pentru familii și copii. „Renumitul parc de dinozauri din Râșnov, care este al patrulea parc din Europa,” a menționat doamna Panseluța.

Pensiunea Royal nu este doar un loc de cazare, ci o oază de relaxare și rafinament în inima Râșnovului. De la arhitectura inspirată din călătorii internaționale, la facilitățile premium și experiențele autentice oferite, fiecare detaliu reflectă pasiunea și dedicarea doamnei Panseluța și a soțului pentru a crea un refugiu de neuitat pentru oaspeți. Dacă ești în căutarea unei evadări în natură, într-un loc unde confortul modern se îmbină armonios cu tradițiile locale, acestă pensiune din Râșnov este destinația perfectă.

Și nu uita, pentru a aduce același nivel de relaxare și la tine acasă sau la pensiunea ta, consultă ofertele noastre de ciubăre și saune de la JoySpa. Așa cum Pensiunea Royal a reușit să creeze o experiență de neuitat pentru oaspeții săi, și tu puteți transforma spațiul tău într-un sanctuar de relaxare.