+4 0728 105 695

Termeni și condiții

Introducere

Continuând  utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează:

• Mobilă cu suflet (joyspa.ro) poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunța în prealabil, site-ul.

• Mobilă cu suflet (joyspa.ro) poate limita accesul pe site ori la anumite părți din acesta. Totodată, Mobilă cu suflet (joyspa.ro) poate limita accesul la anumite facilități din site și poate aduce limitări de acces anumitor ID-uri fără notificări și fără vreo răspundere.

• Sunteţi de acord că Mobilă cu suflet (joyspa.ro), prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conținut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau încălcarea prevederilor Termenilor și Condițiilor de utilizare a site-ului.

• Mobilă cu suflet (joyspa.ro) poate schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către dumneavoastră – utilizatorii, societatea nefiind răspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizează acest site.

Modificările devin efective în momentul publicării lor pe site.

Site-ul pe care l-ați accesat este un site internet care furnizează informații și servicii ce fac obiectul acestor termeni și condiții.

Interpretare, definiții

Cumpărător – persoana fizică ori juridică, asociație, fundație, companie sau altă entitate juridică cu sediul social în România ori Străinătate ce emite o Comandă.

Vânzător – societatea comercială SC MOBILĂ CU SUFLET SRL , având sediul social în Bistra Mureșului, nr. 110 C,Jud. MUREȘ, având numar de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului J26/1740/2018 si Cod Unic de Identificare (CUI): RO 40150600.

Bunuri și Servicii – orice produse sau servicii ce urmează a fi livrate de către Vânzător în mod direct sau prin intermediul unei societăți de curierat Cumpărătorului.

Comanda – documentul electronic ce intervine între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul se implică să livreze anumite bunuri și servicii, iar Cumpărătorul dorește să primească aceste bunuri și servicii în schimbul cărora se obligă să facă plata acestora.

Contract – prin contract se înțelege acea comandă facută de către Cumpărător și confirmată de către Vânzător.

Cont – secțiunea din pagina web formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului (comenzi, facturi fiscale, garanții, favorite etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate

Coș cumpărături – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achizitioneze la momentul adăugării sau la un moment ulterior

Dreptul de proprietate Intelectuală – este protejat conform Legii nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizată*) și a legilor conexe. Conținutul prezentului site este proprietatea SC MOBILĂ CU SUFLET fiind incluse următoarele dar fără a se limita la: imagini, elemente grafice, programe, embleme, sigle, denumiri de produs.

Conținutul

Conținutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzând dar fără a se limita la: Web design, Web Development, Design grafic, Materiale video, mobile app development, SEO, poze, texte, informații, articole scrise, ș.a.m.d – generic numite conținut – sunt protejate de către dispozițiile Legii nr.8/1996 cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe – sancțiuni atât administrative cât și penale, a Legii nr.84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și a Legii nr.129/1992 republicată – privind desenele și modelele industriale.

Lipsa mențiunii privind unele texte legale ori dispoziții incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul JOYSPA.ro  cât și conținutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din România, precum și de dispozițiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul României.

Dumneavoastră nu puteți copia, stoca, modifica ori transfera sub altă denumire, în parte ori în intreg, site-ul și/sau conținutul acestuia.

Exploatarea este liberă, sub condiția non-comercializării și respectării termenilor si condițiilor impuse de către MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO).

Orice formă de copiere, stocare, modificare, comercializare și/sau transmitere a conținutului site-ului este expres interzisă.

Este expres interzisă publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de altă natură, a materialelor publicate pe site.

MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO) nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părți din conținutul site-ului în orice mediu.

Toate informațiile prezentate pe site au caracter informativ. Folosiți informațiile prezentate pe site numai pentru informarea personală.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind conținutul site-ului, aparțin SC MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO).

Utilizatorii pot descărca total sau parțial conținutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informațiilor de pe site este posibilă doar în următorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al conținutului informativ și maxim o poză, iar la sfârșitul materialului sau în dreptul conținutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastră, se poate atașa un link cu trimitere catre site-ul Mobilă cu suflet (joyspa.ro).

Limite ale utilizării site-ului

Atunci când accesați site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri personale legale. Mai exact vă obligați să:

1. a) nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe/prin intermediul acestui site web;

2. b) nu veti permițe/nu veți autoriza vreo terță persoană să folosească site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințatoare, agresivă, defaimatoare, rasistă etc;

3. c) nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați în instanță, civil și penal;

Prin accesarea și utilizarea acestui site declarați că sunteți de acord să exonerați de orice răspundere și să nu acționați Mobilă cu suflet (joyspa.ro) în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea site-ului și a Internetului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), cost, acțiune, proces, preteție, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel ori provocată direct sau indirect de societate ca urmare a incălcării/ignorării de către vizitator a acestor termeni și condiții.

Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conține anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terțe părți. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri vă asumați răspunderea de a respecta termenii și condițiile ce guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si condiții acceptați implicit faptul că Mobilă cu suflet (joyspa.ro) nu poate controla, în nicio măsură, conținutul terțelor site-uri. Prin urmare, Mobilă cu suflet (joyspa.ro) nu își asumă nici o responsabilitate față de vizitatori cu privire la informațiile de orice natură conținute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorilor site-ului și nu implică sprijinirea de către Mobilă cu suflet (joyspa.ro) a materialului disponibil pe acele site-uri și nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Obligațiile utilizatorilor la înregistrare

Accesul la conținutul online al site-ului Mobilă cu suflet (joyspa.ro) este limitat.

Înscrierea pe site se realizează prin completarea formularului de înscriere cu datele menționate in acesta.

Pentru opțiunea Login/Înregistrare, utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact, numele de utilizator și parola.

Formularul de înregistrare va conține informații de contact ale utilizatorului (nume, prenume, adresa de e-mail, adresă de facturare, adresă de livrare, număr telefon).

Nu vă puteți înregistra până când nu veți citi și bifa butonul „Termeni si condiții”. Bifarea acestui buton reprezinta acordul dumneavoastră referitor la termenii și condițiile acestui site.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate și utilizate de către MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO) pentru comunicarea cu persoanele înregistrate și în scopuri statistice.

Mobilă cu suflet (joyspa.ro) își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții în orice moment. Modificările devin efective în momentul publicării lor pe site.

Accesând legatura “Termeni și condiții” puteți lua la cunoștință cea mai recentă versiune a acestuia.

Preţul produselor

Preţurile articolelor aflate pe site-ul (joyspa.ro) nu conţin TVA (19%) şi sunt valabile din momentul comandării lor. Toate preţurile sunt exprimate în euro(EUR) şi pot fi modificate în funcţie de cursul de schimb (lei/€ şi/sau lei/$), şi de modificarea taxelor vamale. La produsele care au deja reduceri (promoţii sau lichidare de stoc) nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Modalități de plată

În mod normal, pentru toate ciubarele si saunele este necesar un depozit de minimum 15% la comandă, iar restul sumei trebuie achitat cu cel putin 2 zile înainte de livrarea către cumpărător. Cumpărătorul nu are dreptul de a reține sumele de bani sau de a exercita vreun drept de retenție asupra plăților datorate.

Vă rugăm să rețineți că toate ciubărele si mai ales saunele sunt făcute la comandă și, ca atare, nu există o politică de anulare a comenzilor. Odată ce o comandă a fost plasată, nu există o politică de rambursare, deoarece fiecare articol este făcut manual și personalizat și nu poate fi recondiționat. Vă mulțumim în avans pentru înțelegere.

Depozitele nu sunt rambursabile și, în anumite cazuri, dacă a fost comandat un ciubăr din fibra de sticlă sau o sauna și cumpărătorul anulează – putem solicita cumpărătorului valoarea totală a produsului.

Plata produselor achizitionate de pe site-ul Mobilă cu suflet (joyspa.ro) poate fi facuta cu plata prin:

– Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza în maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii catre:

SC MOBILĂ CU SUFLET S.R.L.

MOBILA CU SUFLET S.R.L.

Reg. com.: J26/1740/2018

CIF:RO40150600

Adresa: Sat Bistra Muresului Com. Deda, Bistra Muresului, Nr.

110/c, Bistra Muresului, Jud. Mures

IBAN(RON): RO32BTRLRONCRT0507770801

Banca: BANCA TRANSILVANIA

IBAN(RON): RO56TREZ4775069XXX006193

Banca: TREZORERIA STATULUI

IBAN(EUR): RO79BTRLEURCRT0507770801

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Confirmarea plaţii se face prin email la adresa office@joyspa.ro. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.

– Plată cu cardul: plata se efectuează utilizând serviciile procesatorului de plăți NETOPIA. Comanda este procesata dupa confirmarea plății.

Responsabilitate

MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO) nu oferă niciun fel de garanţie asupra conținutului furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi, fără erori iar defecţiunile aparute vor fi remediate in timp util. MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO) nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO) nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Confirmarea de înregistrare a Comenzii, primită de către cumpărător automat, nu creează obligații contactuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.

Comanda plasată on-line, de către Cumpărărtor, va fi considerată validă numai după confirmarea acesteia de către vânzător și va fi urmată de o Proformă.

Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Mărci înregistrate

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar în interiorul prezentului site sunt deţinute de către MOBILĂ CU SUFLET (JOYSPA.RO). Este strict interzisă utilizarea oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Prin accesarea și folosirea site-ului, confirmați că ați citit și acceptat termenii și condițiile. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să încetați navigarea pe acest site.