+4 0728 105 695

Ce presupune achiziția unui ciubăr din fibră de sticlă?

Achiziția unui ciubăr din fibră de sticlă poate fi una dintre cele mai importante decizii pentru relaxarea ta. Dacă nu știi încă ce presupune acest proces – de la alegere până la livrare – noi suntem aici pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie.
 
Descoperă în continuare care sunt pașii pentru ca tu să te poți bucura, cât mai rapid, de relaxare la tine acasă.

Etapele de alegere și achiziționare ale unui ciubăr din fibră de sticlă

Achiziționarea unui ciubăr din fibră de sticlă este un proces simplu, dar important, care te va conduce spre momente de relaxare și bucurie în propria grădină. Fie că vrei să petreci mai mult timp cu prietenii sau să te bucuri de o pauză liniștită singur, parcurgerea acestor pași te va ajuta să faci cea mai bună alegere.
 
Iată care sunt etapele principale:
 
 1. Consultanța și alegerea – primul pas, înainte de a achiziționa un ciubăr din fibră de sticlă, este să te informezi. Vorbește cu un consultant specializat, pentru a înțelege ce dimensiune, formă și funcții se potrivesc cel mai bine nevoilor și spațiului tău.
 2. Comanda și personalizarea – după ce ai ales modelul ideal, urmează personalizarea. Aici poți alege diverse opțiuni de culoare, accesorii sau funcționalități suplimentare care să îți îmbunătățească experiența.
 3. Livrarea și instalarea – ultimul pas este livrarea și instalarea ciubărului în grădina ta. De la transport la instalarea efectivă, specialiștii JoySpa te vor ghida pentru a avea o experiență fără griji.
 
 

Cum alegi ciubărul potrivit?

Alegerea ciubărului potrivit pentru tine și spațiul tău este un pas esențial pentru a te asigura că vei avea parte de relaxare și confort. Iată câteva aspecte importante pe care ar trebui să le iei în considerare:
 

Numărul de persoane

Începe prin a evalua câte persoane vor folosi ciubărul. Acesta este un criteriu important, deoarece ciubărele vin în diferite dimensiuni:
  • Pentru grupuri mici sau familii, un ciubăr pentru 4-6 persoane poate fi perfect.
  • Dacă ai o companie mai mare, optează pentru varianta de 6-8 persoane.
  • În cazul cabanelor sau pensiunilor, un ciubăr mai mare, pentru 8-10persoane, este ideal pentru a oferi oaspeților tăi o experiență de relaxare.
 

Opțiuni de încălzire

În ceea ce privește încălzirea, ai două opțiuni principale:
  • Ciubăr cu sobă pe lemne – oferă o experiență autentică și rustică, fiind ideală pentru cei care își doresc o atmosferă tradițională.
  • Ciubăr cu încălzitor electric – este o opțiune modernă și practică, mai ales dacă accesul la lemne este limitat. Totuși, este important să te asiguri că ai o sursă de alimentare electrică adecvată, de cel puțin 6 kW, pentru a putea susține încălzitorul.
 
 

Sistem de aeromasaj sau sistem de hidromasaj?

Când vine vorba de personalizarea ciubărul din fibră de sticlă, opțiunile de aeromasaj și hidromasaj sunt esențiale și pot adăuga un plus de relaxare și confort experienței tale. Haide să explorăm fiecare sistem pentru a te ajuta să decizi care este cel mai potrivit pentru tine.
 

Sistem de aeromasaj

Acest sistem utilizează o pompă sau un compresor pentru a aspira aerul de sub ciubăr și a crea un efect asemănător cu cel de jacuzzi. Cum se realizează acest efect? Prin intermediul a 12 duze de aer integrate, care distribuie aerul în apă, creând bule și un efect vizual spectaculos.
 

Sistem de hidromasaj

Pe de altă parte, sistemul de hidromasaj funcționează cu o pompă care aspiră apa din interiorul ciubărului, o comprimă și apoi o elimină prin 8 duze, creând jeturi puternice de apă. Acest proces generează un masaj intens, ideal pentru a calma tensiunea musculară și pentru a stimula circulația sângelui.
 
Comparând cele două sisteme, putem spune că sistemul de aeromasaj oferă un efect vizual mai impresionant și o experiență de relaxare plăcută, în timp ce sistemul de hidromasaj se concentrează pe oferirea unui masaj mai intens și terapeutic.
 
 

Cum îți poți personaliza ciubărul?

După ce ai ales opțiunile de bază pentru ciubărul tău din fibră de sticlă, următorul pas este să îl personalizezi în funcție de gusturile tale. Iată variantele pe care le ai la dispoziție:
 
Interior – pentru fibra de sticlă din interior, poți alege între culori precum alb, gri sau albastru. Fiecare culoare are avantajul ei – albul oferă un aspect curat, griul, unul modern, iar albastrul aduce o atmosferă calmă.
 
Exterior – în exterior, ciubărul este fabricat din lambriu de lemn. Aici, poți alege dintr-o varietate de culori disponibile din paletarul JoySpa.
 
 

Unde să poziționezi ciubărul din fibră de sticlă?

După ce te-ai decis asupra ciubărului perfect, următorul pas este să găsești locul ideal pentru instalarea lui. Locația este importantă pentru a te asigura că te vei bucura de ciubăr în cele mai bune condiții.
 
Noi recomandăm să amplasezi ciubărul pe o platformă de ciment, pe un pavaj sau sub o terasă din lemn. Aceste opțiuni asigură o bază stabilă, esențială pentru siguranța și durabilitatea ciubărului.
 

Cum se realizează montarea ciubărului?

Montajul ciubărului din fibră de sticlă este un proces simplu. Noi ne ocupăm, în mare parte, de tot – îți vom livra ciubărul deja montat și asamblat. Tot ce va trebui să faci este să te asiguri că ai pregătit fie un utilaj, fie ajutorul a cinci prieteni puternici care să ajute la așezarea ciubărului pe poziții.
 
După ce ciubărul este poziționat, urmează doar câțiva pași simpli: asamblarea hornului și conectarea la o sursă de curent. Astfel, procesul de instalare este redus la minimum, permițându-ți să te bucuri de ciubărul tău, mult mai rapid.
 
 

Cum comand un ciubăr din fibră de sticlă?

Dacă ai luat decizia de a cumpăra un ciubăr, sună-ne, iar unul dintre colegii noștri te va ajuta să alegi cea mai bună opțiune. La fel de bine, în situația în care vei comanda ciubărul direct pe site-ul nostru, vei fi sunat de către un consultant pentru a se asigura că, într-adevăr, ai ales ciubărul care ți se potrivește. 
 
După comandă, durează aproximativ 3-4 săptămâni până în momentul în care se livrează ciubărul. De livrare ne vom ocupa tot noi, astfel încât experiența de achiziție să fie cât mai plăcută. Intră pe joyspa.ro și descoperă gama noastră diversificată de produse pe care le poți cumpăra chiar și în rate.