+4 0728 105 695

Ciubăr din fibră de sticlă pentru pensiuni și cabane

Conectarea cu natura și relaxarea totală au devenit o nevoie tot mai mare a turiștilor. Mereu în căutare de experiențe inedite, oamenii aleg mereu pensiuni în vârf de munte, cu priveliști de neuitat. Iar pentru a oferi experiența completă, proprietarii de pensiuni au nevoie de atracții potrivite.

Nimic nu oferă relaxare și deconectare de cotidian mai bine decât o pensiune într-un loc cu aer curat care îți oferă beneficiile unui ciubăr. În articolul de astăzi vei afla mai multe despre ciuberele din fibră de sticlă și de ce sunt ele potrivite pentru pensiuni și cabane.

Avantajele unui ciubăr din fibră de sticlă pentru pensiuni

După cum spuneam mai sus, un ciubăr e un prilej de relaxare. Însă pe lângă buna dispoziție pe care ți-o oferă, ciubărul are beneficii și asupra organismului. Elimini toxinele, reduci stresul și tensiunea musculară.

Bineînțeles, există și contraindicații care pot apărea în ceea ce privește utilizarea ciubărului. De exemplu, dacă suferi de afecțiuni cardiovasculare, ai nevoie de recomandarea medicului pentru utilizarea ciubărului. 

Există și multe preconcepții legate de ciubăr, precum că nu este igienic, nu este sigur. Dacă ciubărul nu este întreținut, cu siguranță pot apărea diverse probleme. Însă un ciubăr îngrijit, curățat și tratat corespunzător este sigur și potrivit pentru doritorii de relaxare.

În ciubărul din lemn, apa dulce tinde să se înverzească din cauza dezvoltării algelor. Astfel, recomandarea este ca apa să fie tratată cu algicid și soluții pentru piscină. După golirea ciubărului.

Pentru pensiuni și cabane, cele mai potrivite ciubere sunt cu interior din fibră de sticlă deoarece sunt:

  • mult mai ușor de întreținut,
  • mai ușor de igienizat,
  • mult mai ușor de încălzit.

În două – trei ore, ciubărul din fibră de sticlă poate fi gata de primit oaspeți pentru relaxare.


Așadar, spre deosebire de ciuberele din lemn, cele din fibră de sticlă au avantaje precum:

  • Ușurință în manevrare datorată greutății reduse în comparație cu variantele din lemn.
  • Simplitate în curățatre și întreținere, asigurând o igienă optimă.
  • Design interior solid și compact pentru a preveni scurgerile nedorite.
  • O gamă variată de forme și culori pentru a se potrivi cu orice concept estetic.
  • Posibilitatea de a fi echipate cu sisteme LED și funcții de hidromasaj (jacuzzi)  pentru o experiență de relaxare completă.

În cazul ciuberelor din fibră de sticlă, apa poate fi păstrată mai mult timp, mai ales dacă se montează filtre cu nisip.

Cum integrezi ciubărul din fibră de sticlă în decorul pensiunilor

De regulă, pensiunile de la munte și cabanele sunt cele mai potrivite locații pentru amplasarea unui ciubăr. Pentru ca relaxarea să fie completă, este recomandat ca ciubărul să fie amplasat către o priveliște frumoasă.

De asemenea, este important ca distanța dintre ciubăr și cea mai apropiată intrare în cabană să nu fie foarte mare. În zilele de iarnă, trecerea bruscă de la cald la frig poate avea efecte negative asupra organismului.

Pentru a te asigura că ciubărul este în ton cu cabana ta, poți opta pentru personalizarea ciubărului astfel încât designul locației să fie unitar.

Ești în căutarea unui ciubăr pentru pensiunea ta? Alege unul din oferta JoySpa și încântă-ți clienții cu o experiență de neuitat. Caută ciubărul potrivit în catalogul de produse JoySpa.