+4 0728 105 695

Povestea JoySpa – cine sunt furnizorii tăi de bine?

JoySpa a început cu un vis – să aducem relaxarea în caselele tuturor românilor. Am muncit și ne-am dezvoltat constant pentru a veni cu produse care să se ridice la un nivel înalt de calitate și confort.

Află, în cele ce urmează, de unde a pornit JoySpa, cum arată echipa noastră și de ce ar trebui să ne alegi.

Cine suntem noi?

Noi suntem JoySpa, un brand ce livrează relaxarea la ușa casei tale. Ne ocupăm cu distribuirea de jacuzzi-uri, ciubere din lemn, saune, accesorii pentru acestea și jocuri din lemn pentru grădină pentru a-ți petrece timpul liber, departe de zgomotul orașului.

Povestea lui Claudiu – Mobilă cu Suflet – JoySpa

Povestea brandului a început, cu pași mărunți, în urmă cu 14 ani când Claudiu, IT-ist convins la vremea aceea, a simțit că vrea mai mult și a ales ușor, ușor calea antreprenoriatului.

Industria lemnului nu era, însă, străină pentru Claudiu. După programul obositor de la birou, el se relaxa, lucrând ca ucenic într-un atelier de tâmplărie.

Satisfacția de a face obiecte din lemn și pasiunea l-au determinat pe Claudiu să lase IT-ul pentru a deveni antreprenor și, cu ajutorul unor fonduri, și-a urmat visul de a avea un atelier de tâmplărie, numit sugestiv „Mobilă cu Suflet”. Aici, a reușit să producă primul ciubăr din lemn, iar evoluția sa și-a spus cuvântul, pe parcurs.

Care este misiunea JoySpa?

La JoySpa, am pornit cu gândul de a aduce bucuria unei zile relaxante, departe de grijile vieții cotidiene. Așadar, misiunea noastră este de a dezvolta parteneriate de durată și de a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, prin crearea unui colț SPA direct la ei acasă.

Care este viziunea JoySpa?

Așa cum spuneam mai sus, viața nu e doar despre muncă – este despre a fi sănătos, despre familie și prieteni, iar momentele de conectare sunt esențiale pentru a trăi cu bucurie.

De aceea, ne propunem să oferim clienților noștri ciubere și saune, cu ajutorul cărora să trăiască clipe de liniște alături de persoanele dragi.

Care sunt valorile JoySpa?

La fel ca în cazul misiunii și a viziunii, valorile JoySpa au fost concepute nu doar pentru a răspunde nevoilor clienților, ci și pentru a crea o comunitate unită, care are scopul de a face ca relaxarea să fie mai simplă. Așadar, fundamentul JoySpa constă în:

  • Integritate – ne dorim parteneri pe termen lung și relații stabile, bazate pe corectitudine și respectarea promisiunilor.
  • Comunicare – comunicăm eficient, transparent și sincer cu toți clienții noștri.
  • Calitate și siguranță – folosim materiale durabile și rezistente, fiind atenti la detalii si la maximul de confort pe care ți-l pot aduce produsele noastre.
  • Soluții complete – consiliere, producție, livrare, suport tehnic, mentenanță.

De la începuturi – cum a început totul și unde suntem acum?

Așa cum spuneam, povestea JoySpa nu a început tocmai recent, ci acum mai bine de 14 ani. Prima dată a fost pasiunea, apoi atelierul de tâmplărie și, ulterior, primul ciubăr.

Pe parcurs, am avut de învățat câteva lecții, însă cea mai importantă este că, pentru a reuși, e nevoie de mai multe încercări – primul ciubăr nu a ieșit perfect, așa că l-am construit pe al doilea, apoi pe al treilea și al patrulea.Totul pentru a ajunge la nivelul de calitate pe care ne dorim să îl oferim clienților noștri.

De atunci, ne-am dezvoltat constant și am ajuns unde suntem acum – în punctul în care aducem relaxarea în casele românilor din fiecare colț al țării.

De ce JoySpa și cu ce ne diferențiem?

Acum că am vorbit despre povestea noastră și cum a început totul, haide să vorbim și despre ce ne diferențiază pe piață și care sunt aspectele care contează între relația dintre noi și clienți:

  • Îți oferim soluția completă – de la consultanță și până la alegerea și livrarea produselor, suntem alături de tine.
  • Îți livrăm produsele gratuit, dacă te afli la maxim 100 km față de sediul nostru.
  • Te ajutăm cu suport post-vânzare și cu garanție de un an, pentru a fi sigur că te bucuri la maxim de produsul ales.

JoySpa este unul dintre brandurile care a reușit să aducă clipele de liniște și de destindere în casele românilor – prin ciubere, saune și alte accesorii pentru petrecerea timpului liber. Dacă și tu îți dorești să aduci relaxarea în propria grădină, poți lua legătura cu unul dintre consultanții noștri cu care să discuți mai multe detalii.