Cu ciuberele din fibră de sticlă JoySpa, crești rata de ocupare a pensiunii tale!

Ești pregătit să îți duci și tu afacerea în turism la următorul nivel? Un ciubăr din fibră de sticlă instalat la pensiunea sau cabana ta îți va aduce mai mulți turiști și mai multe momente de revigorare!Descoperă soluțiile de relaxare și promovare complete!

Un ciubăr din fibră de sticlă JoySpa este pentru tine și pensiunea ta, dacă și tu ai aceste gânduri:

Vreau să am mai mulți turiști, însă nu știu cum să îi atrag la pensiunea mea.

Un ciubăr din fibră de sticlă poate crește cu 20% rata de ocupare a cazării tale. Oaspeții vor fi mai mulțumiti, iar afacerea ta în turism va avea succes!

Vreau să obțin mai multă vizibilitate online pentru pensiunea mea.

La JoySpa, am pornit seria "Destinații de relaxare", unde promovăm pensiunile și cabanele care au ales una dintre soluțiile JoySpa. Cazarea ta poate fi printre ele!

Am nevoie de o investiție inteligentă, nu de o cheltuială inutilă.

Odată ce îți instalezi un ciubăr din fibră de sticlă, numărul de oaspeți pe care îi ai va crește. Așadar, în aproximativ un an jumătate, jacuzzi-ul tău se va "plăti" singur.

Vreau să știu că am făcut cea mai bună alegere pentru pensiunea mea.

Noi îți oferim consultanță personalizată, pentru ca tu să fii sigur că alegi soluția de relaxare potrivită. Astfel, atât tu, cât și turiștii care îți calcă pragul veți fi mulțumiți!

Nu vreau să am cheltuieli suplimentare, precum reparații sau înlocuiri.

La JoySpa, îți oferim 1 an garanție pentru ciubărul tău. Dacă te confrunți cu vreo defecțiune după expirarea garanției, te ajutăm cu informații și sfaturi, pentru ca tu să nu cheltui inutil.

Vreau un ciubăr, însă nu știu cum îl voi transporta și monta.

Ne ocupăm noi de tot. Îți livrăm ciubărul până la adresă, gratuit în limita a 100 km de la sediul nostru și îl montăm, pentru ca tu să te poți bucura de noul colț Spa.

Până pe 20 aprilie, ai transport gratuit la soluțiile de relaxare, oriunde în România!

Alături de ciuberele din fibră de sticlă JoySpa, poți obține:

Momente unice de relaxare

Ciubărul din fibră de sticlă este spațiul perfect pentru a te bucura/ a oferi turiștilor clipe de destindere, departe de agitația orașului.

Design rustic

Cu ajutorul ciubărului din fibră de sticlă, poți adăuga o notă rustică curții sau grădinii tale, datorită texturii lemnului.

Durabilitate ridicată

Ciubărul din fibră de sticlă de la JoySpa are o durată de viață ridicată, putând fi folosit, fără griji, pentru o perioadă lungă de timp.

Un colț Spa la tine acasă/ pensiune

Dacă ai un ciubăr din fibră de sticlă, nu mai sunt necesare vizitele la centrele Spa. Poți crea sesiuni de relaxare, chiar la tine acasă.

Beneficii pentru sănătate

Băile într-un ciubăr de fibră de sticlă te pot ajuta la calmarea durerilor musculare și la îmbunătățirea circulației sângelui.

O întreținere rapidă

Ciubărul din fibră de sticlă nu are nevoie de o întreținere la fel de riguroasă precum cel din lemn. Așadar, tu vei obține mai mult timp pentru tine.

Mai mult timp alături de prieteni

Un ciubăr din fibră de sticlă poate fi locul perfect în care să organizezi petreceri sau să te bucuri de timp, alături de prietenii tăi.

Opțiuni de personalizare

Înainte de a achiziționa un ciubăr din fibră de sticlă, ai posibilitatea de a-l personaliza cu sistem de aeromasaj sau sistem de lumini LED.

JoySpa este furnizorul tău de bucurie!

Alături de ciuberele noastre din fibră de sticlă, poți aduce momentele de liniște și relaxare mai aproape de tine!

Înainte de a achiziționa un ciubăr din fibră, ar trebui să fii atent la:

ciubăr din fibră de sticlă cu lambriu de lemn
Dimensiunea lui

Ține cont de numărul de persoane care vor folosi ciubărul și, așa, îți vei da seama de diametrul de care ai nevoie.

Spațiu necesar

Un ciubăr va ocupa spațiu în grădina ta, așa că ar fi bine să evaluezi locul în care îl poți amplasa, înainte să îl achiziționezi.

Facilitățile pe care le oferă

Dacă îți dorești ca relaxarea ta să fie dusă la un alt nivel, poți alege să adaugi diferite opțiuni ciubărului tău: sistem de jacuzzi, lumini LED sau bar plutitor.

Sistemul de încălzire

În momentul în care îți alegi un ciubăr din fibră de sticlă, gândește-te și ce tip de sobă preferi: integrată, exterioară sau de tip șemineu.

Și, dacă nu știi ce tip de ciubăr din fibră de sticlă să alegi, noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie, astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine sau pentru turiștii tăi.

Uite din ce opțiuni poți alege:

Jacuzzi premium Ciubar din fibra de sticla WIDE 2.25m
Jacuzzi PREMIUM cu sobă WIDE (tip șemineu) – 2.25 m, pentru 7-9 persoane
În Jacuzzi-ul Premium de la JoySpa ai loc pentru toți prietenii!

Acesta are un diametru de 2,25 m, o înălțime de 1 m și oferă suficient spațiu pentru 7-9 persoane. Soba wide, de tip șemineu, are un horn de 2 m și nu ocupă loc în ciubăr, astfel încât tu să te poți bucura de mai mult loc pentru tine și prietenii tăi.

Ciubărul din fibră de sticlă este dotat și cu alte opțiuni suplimentare, precum sistem de aeromasaj, sistem de lumini LED, tetiere sau bar plutitor.

Jacuzzi PREMIUM cu sobă WIDE (tip șemineu) – 2 m, pentru 5-7 persoane
Petreceri mai mici, distracție mai mare!

Jacuzzi-ul Premium are diametrul exterior de 2 m, este potrivit pentru 5-7 persoane și oferă clipe de neuitat în zilele reci de toamnă sau iarnă. Soba wide este montată în exteriorul ciubărului, pentru a oferi mai mult spațiu pentru tine și prietenii tăi.

Ciubărul din fibră de sticlă vine gata personalizat, cu sistem de aeromasaj, sistem de lumini LED, tetiere și bar plutitor.

Jacuzzi premium ciubar fibra sticla soba inox exterioara
Jacuzzi PREMIUM cu sobă din INOX exterioară – 2.25 m, pentru 7-9 persoane
Jacuzzi-ul Premium, locul unde fiecare seară e o sesiune Spa!

Jacuzzi-ul Premium cu sobă de inox exterioară are diametrul de 2,25 m și este perfect pentru o petrecere de 7-9 persoane. Soba exterioară este realizată din inox, funcționează pe bază de lemne și încălzește apa în aproximativ 3,5 h la o temperatură de 36-38°C.

Ciubărul din fibră de sticlă vine și cu alte opțiuni suplimentare, precum sistem de aeromasaj, sistem de lumini LED și bar plutitor.

Jacuzzi Premium - Ciubar fibra sticla soba integrata 2.25m
Jacuzzi PREMIUM cu sobă din INOX integrată – 2.25 m, pentru 6-8 persoane
În ciubărul din fibră de sticlă, fiecare seară e ca o mini-vacanță!

Acest tip de ciubăr este locul ideal pentru 6-8 persoane, având un diametru exterior de 2,25 m. Interiorul lui este fabricat din fibră de sticlă, iar exteriorul, din lambriu de lemn.

Soba din inox ocupă loc în ciubăr, iar treapta înălțată care o înconjoară poate fi folosită ca șezut pentru copii. Funcționează pe bază de lemne și încălzește apa la o temperatură de 36-38°C în aproximativ 2,5 h.

Jacuzzi PREMIUM cu sobă din INOX integrată – 2m, pentru 4-6 persoane
Pentru că petrecerile reușite nu sunt întotdeauna în cluburi!

Ciubărul Premium are un diametru de 2 m și este ideal pentru 4-6 persoane. Acesta funcționează pe baza unei sobe din inox, care ocupă loc în ciubăr. Așadar, treapta înălțată ce o înconjoară poate fi folosită drept șezut pentru copii.

Jacuzzi-ul vine la pachet și cu alte funcționalități, precum sistem de aeromasaj, sistem de lumini LED, tetiere și bar plutitor.

Relaxarea ta, într-un singur loc: JoySpa

Ai toate motivele pentru care să nu amâni achiziționarea unui ciubăr din fibră de sticlă JoySpa. Uite câteva dintre ele:

Îți dorești și tu un ciubăr din fibră de sticlă?

Completează formularul de mai jos, pentru a ne da seama ce opțiune este mai potrivită pentru tine.

În ce context vei utiliza ciubărul din fibră de sticlă?(Required)
Câte persoane vor utiliza ciubărul?(Required)
Ce tip de încălzire preferi?(Required)