+4 0728 105 695

Cum asiguri o experiență sigură și confortabilă cu ciuberele și saunele JoySpa?

Domeniul relaxării poate fi complex, iar în momentul în care alegi un ciubăr sau o saună, ar trebui să iei în calcul câteva criterii esențiale, astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai confortabilă și sigură. Noi suntem aici pentru a-ți oferi toate informațiile necesare și pentru a te ajuta să îți duci afacerea în turism la nivelul următor.

Citește în continuare și vezi care este perioada de garanție ciubăr pe care o oferim, cum funcționează sistemul de filtrare a apei, dar și cum te pot ajuta specialiștii JoySpa, în caz de nevoie.

Care sunt condițiile de garanție la soluțiile noastre de relaxare?

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care o primim de la clienții noști este legată de perioada de garanție ciubăr. Înțelegem cât de important este acest aspect, așadar noi oferim:

  • 12 luni pentru persoane juridice
  • 24 de luni pentru persoane fizice

În această garanție sunt incluse orice defecțiuni care țin de echipamente – pompe de aeromasaj sau hidromasaj, lumini LED, sobe sau încălzitoare electrice. Totuși, în situația în care piesele se strică după perioada de garanție, noi te vom sprijini în alegerea echipamentelor sau pieselor de schimb necesare.

Te întrebi, însă, ce nu este inclus în garanție? Ei bine, garanția noastră nu include defecte mecanice, precum zgârieturi, lemn care își schimbă culoarea din cauza razelor UV sau orice alte lovituri.

Sistemul de filtrare a apei pentru ciubăr

De-a lungul timpului, unii dintre clienții noștri ne-au întrebat dacă un ciubăr din fibră de sticlă JoySpa poate avea și un sistem de filtrare, astfel încât apa să fie păstrată mai mult timp. Răspunsul este da, există și această opțiune.

Haide să vedem cât de ușor este de instalat: în exteriorul ciubărului, va fi montată o pompă cu un sistem de filtrare pe bază de nisip. Aceasta va avea nevoie de un sistem separat de alimentare cu energie electrică și te va ajuta să păstrezi apa curată în ciubăr pentru mai multe zile.

Dacă nu îți dorești montarea unui sistem de filtrare a apei, poți apela la soluțiile de dezinfectare pentru piscină sau la pastilele de clor. Totuși, în cazul în care alegi pastile de clor, ia în calcul că ar putea să decoloreze fibra de sticlă din interiorul ciubărului.

Cum te pot ajuta specialiștii JoySpa să faci cea mai bună alegere?

Așadar, acum că am discutat despre sistemul de garanție ciubăr pe care îl oferim la JoySpa, dar și despre pompa de filtrare a apei, haide să vedem și cum te pot ajuta specialiștii noștri în alegerea celei mai bune soluții de relaxare. Ei bine, noi îți suntem aproape și îți oferim:

Consultanță specializată – dacă nu știi ce soluție de relaxare este potrivită pentru tine sau pentru pensiunea ta, noi te putem ajuta cu sfaturi și recomandări. Astfel, vei putea fi sigur că iei cea mai bună decizie.

Suport post-vânzare – noi ne ocupăm de tot procesul de a obține o soluție de relaxare: alegere, livrare, instalare. Dacă, totuși, ai nelămuriri odată cu finalizarea procesului, noi suntem aici să te ajutăm.

Seria „Destinații de relaxare” – ne pasă de succes afacerii tale în turism, așadar am creat seria „Destinații de relaxare”, unde promovăm pensiunile sau cabanele care au ales una dintre soluțiile de relaxare JoySpa.

Așadar, echipa JoySpa îți este aproape indiferent că ai probleme cu perioada de garanție ciubăr, cât și pentru alte detalii legate de funcționalități sau întreținere. Contactează, iar unul dintre colegii noștri va reveni cu soluția de relaxare perfectă pentru tine – de la jacuzzi până la saună și alte accesorii.