+4 0728 105 695

Inspiră-te de la Panorama Bucovinei: Cum să-ți conturezi oferta de vară perfectă pentru pensiunea ta

În industria turismului, crearea unei experiențe unice pentru oaspeți este esențială pentru a atrage și fideliza clienții. Proprietarii de pensiuni trebuie să găsească modalități inovatoare de a se diferenția de concurență și de a oferi servicii de calitate superioară. Instalarea unor facilități premium, precum ciuberele și saunele JoySpa, poate transforma o pensiune obișnuită într-o destinație de relaxare din topul preferințelor turiștilor.

Un exemplu de succes este Panorama Bucovinei, care a reușit să creeze o experiență unică pentru oaspeții săi și să devină un model de succes în industria turismului. Claudiu Țăran de la JoySpa, a discutat cu Cătălin Lehaci, proprietarul Panorama Bucovinei, despre secretele din spatele succesului acestei locații de cazare, care a strâns peste 10 000 de urmăritori pe social media în aproximativ 10 luni. Vom împărtăși strategiile și ideile care au funcționat pentru Panorama Bucovinei și pe care le poți aplica și tu, la pensiunea ta, pentru a-ți îmbunătăți oferta de vară. Citește articolul sau urmărește videoclipul nostru și află mai multe!

Cum a luat naștere Panorama Bucovinei?

Unul dintre secretele succesului la Panorama Bucovinei este atenția la detalii și experiențele personalizate oferite oaspeților. Cătălin Lehaci a povestit cum a început totul cu o cabană mică și cum aducea turiștii cu ATV-uri ca să admire priveliștea spectaculoasă. În timp punctul de belvedere a devenit locația în care acum se află Panorama Bucovinei.

„Am avut o cabană în apropiere și aduceam turiștii să vadă peisajul și să-și facă fotografii. Așa mi-a venit ideea și ușor, ușor am pus-o în practică.” – Cătălin Lehaci

Cum te diferențiezi de alte pensiuni din zonă?

Pentru a se diferenția de alte pensiuni din zonă, Panorama Bucovinei a investit în elemente unice care au trasnformat locația în una „Instagramabilă”, cât și într-o formă de cazare inedită în Bucovina: cazări de tip grotă. Diferența majoră însă constă în confortul și serviciile de relaxare pe care locația le pune la dispoziția oaspeților săi. Instalarea ciuberelor de la JoySpa au adăugat o notă de lux și intimitate, contribuind la succesul locației. Aceste elemente au atras atenția turiștilor și influencerilor, generând vizibilitate și interes crescut.
 
,,Pot să spun că este atracția principală ciubărul, pentru că nu este niciun client să ne dea mesaj sau să sune și să nu ne întrebe dacă avem ciubăr, ori saună, și noi urmează să luăm și saună. Deci sunt lucruri obligatorii la un spațiu de cazare, din punctul meu de vedere.” – Cătălin Lehaci
 
Cătălin Lehaci a împărtășit și o poveste a unor clienți care i-au mărturisit că au venit special pentru că locația avea ciubăr. Este vorba despre un cuplu din București care a rezervat două nopți de cazare și a condus proximativ 8 ore până la locație. Curios să afle ce i-a determinat să aleagă tocmai locația lui, Cătălin a primit răspunsul următorul:
 
„Am scris pe Google <<ciubăr>>, ne-a dat Panorama Bucovinei, am văzut că este priveliștea frumoasă și atunci am venit să ne cazăm la dumneavoastră”. – Cătălin Lehaci
 

Cum încurajezi turiștii să lase recenzii bune?

Panorama Bucovinei încurajează turiștii să lase recenzii bune prin oferirea unor experiențe memorabile și a unor servicii excelente. Oaspeții se bucură de facilități precum ciuberele individuale, priveliște spectaculoasă, cazări unice de tip grotă și servicii de livrare rapide de la un restaurant partener. Pe lângă acestea, popularitatea pensiunii de pe rețelele sociale contribuie la inițiativa oaspeților de a lăsa recenzii.
Astfel, experiențele deosebite și vizibilitatea online încurajează turiștii să își împărtășească opiniile pozitive și să se asocieze cu o locație frumoasă și populară.

Cum adaugi servicii premium care să ajute la creșterea veniturilor?

Unul dintre secretele succesului Panorama Bucovinei este adăugarea de servicii premium. Instalarea ciuberelor de la JoySpa a fost o decizie inspirată, atrăgând turiști care căutau relaxare și intimitate. Fiecare cabană are propriul ciubăr, oferind oaspeților o experiență de lux. Pe lângă ciubere, Panorama Bucovinei plănuiește să adauge și sauna, contribuind astfel la creșterea veniturilor și la diversificarea ofertei de servicii.

Care sunt secretele pentru o ofertă de vară de neuitat?

Pentru a crea o ofertă de vară de neuitat, Panorama Bucovinei se concentrează pe oferirea unei experiențe complete și autentice pentru turiști. Cătălin Lehaci explică faptul că locația are un spațiu generos și este deschis la colaborări pentru activități în aer liber.
Suntem deschiși la tot felul de colaborări. Avem spațiu mare și se pot face multe activități aici.„, spune Cătălin.
 
La Panorama Bucovinei se crează momente de neuitat, pentru că oamenii vin pentru ședințe foto de tip „trash the dress”, pentru anunțarea logodnei sau pentru alte momente speciale din viața lor.
„Fotografii din zonă vin adesea la Panorama Bucovinei pentru a realiza ședințe foto spectaculoase.” – Cătălin Lehaci

Ce faci pentru a-ți face pensiunea „Instagramabilă”?

Panorama Bucovinei a înțeles importanța experienței vizuale pentru turiști. Investiția în detalii estetice și decoruri atractive a făcut ca această locație să devină un loc deosebit de popular pe rețelele de socializare. Leagănul cu vedere panoramică, punctul de observație și cazarea de tip grotă, un concept inedit în Bucovina, a atras influenceri și turiști dornici să imortalizeze momente speciale.
 
„Surpriza a fost că noi am făcut acel leagăn în curte și câteva chestii Instagramabile și de acolo a început nebunia” – Cătălin Lehaci
 
Un alt element care a contribuit la succesul locației este instalarea ciuberelor de la JoySpa, care oferă oaspeților o experiență de lux și intimitate, dar și un cadru potivit pentru fotografii de vacanță. Fiecare cabană are propriul ciubăr, ceea ce adaugă un plus de valoare și atracție pensiunii.
Cătălin Lehaci ne explică cum colaborările cu influencerii au generat un val de recenzii pozitive și vizibilitate pe rețelele sociale. Deși inițial a contactat doar un cuplu de influenceri, Cătălin a înțeles importanța acestor colaborări și au fost deschis la toate oportunitățile care au venit spre el.
 
„Am primit mesaje de la influenceri care voiau să vină la noi și ne-au propus colaborări. Le-am oferit o noapte de cazare și toți ne-au făcut reclamă” – Cătălin Lehaci
 
De asemenea, pentru a genera conținut de calitate, echipa de la Panorama Bucovinei colaborează cu un specialist foto/video. Conținut vizual atractiv și profesional, a funcționat ca un bumerang și a atras și mai mulți vizitatori, care la rândul lor au generat vizibilitate în online.

Ofertă de vară pentru pensiunea ta

Panorama Bucovinei este un exemplu de succes în industria turismului, demonstrând cum o pensiune poate deveni un punct de atracție prin strategii inovative și servicii premium de relaxare. Prin implementarea acestor idei și strategii, poți transforma și tu oferta de vară a pensiunii tale, atrăgând mai mulți turiști și crescând satisfacția clienților. Explorează mai multe detalii pe site-ul JoySpa și inspiră-te pentru a-ți îmbunătăți serviciile: destinații de relaxare.
 
Pentru a-ți transforma pensiunea într-o destinație de vis, ia în considerare instalarea unui ciubăr sau a unei saune de la JoySpa. Află mai multe despre ofertele noastre și cum poți adăuga aceste servicii premium pentru a atrage mai mulți turiști și a-ți crește veniturile.