+4 0728 105 695

Cum Pensiunea Adam și Eva creează experiențe de relaxare pentru oaspeții săi?

Suntem siguri că, mai ales în această perioadă, ești în căutarea unor locuri în care să te bucuri de natură și de aer curat. Așadar, continuăm seria „Destinații de relaxare” și venim cu o recomandare chiar din Bucovina: Pensiunea Adam și Eva. Situată în Pojorâta, pe drumul care duce către Masivul Rarău și aproape de Munții Adam și Eva, locația oferă un spațiu generos, preparate tradiționale, dar și momente de relaxare.

Urmărește discuția pe care am avut-o cu Eva, proprietara cazării, citește articolul de mai jos și vezi de ce facilități poți benefia dacă alegi această destinație de cazare. Și, vom vorbi și despre motivul pentru care au ales un ciubăr JoySpa și cum le-a transformat această alegere afacerea.

Cum a început povestea Adam și Eva?

Pentru început, am discutat cu Eva despre povestea pensiunii și de unde a venit denumirea ei. Contrar așteptărilor noastre, cazarea poartă, de fapt, numele munților lângă care se află: Adam și Eva.

În ceea ce privește istoria locației, conceputul ei a apărut în urmă cu aproximativ 12 ani. De atunci, facilitățile s-au dezvoltat, locul a crescut și a ajuns să găzduiască, cu mare drag, turiști din toate colțurile României și nu numai.

Ce facilități oferă Pensiunea Adam și Eva?

Cazarea dispune de o gamă largă de facilități care nu doar că le oferă turiștilor confort și relaxare, dar îi și ajută să se reconecteze cu natura.

Așadar, la interior, cabana dispune de 7 camere spațioase, fiecare cu baie proprie, un living mare, perfect pentru a servi masa mai multe persoane și o bucătărie complet utilată.

La exterior, există un foișor în care se poate face și grătar, o curte mare, perfectă pentru familiile cu copii și, nu în ultimul rând, un colț Spa, unde se găsește și un ciubăr JoySpa.

În ceea ce privește regimul de închiriere a pensiunii, Eva ne-a spus că există două variante:

  • pe timpul iernii, pensiunea se închiriază doar integral
  • pe timpul verii, pensiunea poate fi închiriată și în regim de camere

Ce atracții turiștice sunt în zona Pojorâta?

Pe lângă pensiunea superbă, zona beneficiază și de câteva atracții impresionante, pe care poți să le vizitezi sau în care te poți relaxa. Uite, așadar, ce opțiuni de petrecere a timpului liber ai în apropiere de Pojorâta:

  • poți să faci drumeții montane, prin Munții Adam și Eva
  • te poți plimba, la pas sau cu bicicletele, pe Masivul Rarău
  • poți să testezi cea mai lungă tiroliană din România
  • poți vizita centrul de echitație de la Pasul Palma

Și în anotimpul rece, te poți bucura de câteva activități interesante: poți practica sporturi de iarnă pe pârtia Rarău sau te poți bucura de o plimbare cu sania trasă de cai.

De asemenea, pentru a completa experiența românească autentică, Pensiunea Adam și Eva îți oferă oportunitatea de a purta portul tradițional bucovinean.

Cum a venit ideea de a aduce un ciubăr JoySpa la pensiune?

Pe lângă toate facilitățile pe care le oferă, pensiunea se bucură și de una dintre metodele noastre de relaxare: un ciubăr din fibră de sticlă, denumit sugestiv „ciubărul lui Adam”. Acesta a venit, inițial, ca o dorință de a le oferi turiștilor mai mult: mai multă relaxare, mai multă destindere și mai multe momente de a se reconecta cu natura.

Ulterior, pensiunea a reușit să atragă un număr mai mare de turiști, care erau în căutarea unor momente de răsfăț în ciubăr. Cei de la Pensiunea Adam și Eva își propun, ca în viitorul apropiat, să aducă în locație și o saună.

Așadar, Pensiunea Adam și Eva din Pojorâta este unul dintre locurile în care te poți bucura de relaxare, confort și o experiență tradițională autentică. Dacă îți dorești și tu să petreci timp într-o locație superbă, rezervă-ți câteva zile de reconectare cu natura.

Și, dacă și tu ai nevoie de un ciubăr din fibră de sticlă pentru locația ta, contactează-ne, iar unul dintre colegii noștri va găsi cea mai bună opțiune pentru nevoile și dorințele tale.