+4 0728 105 695

Montchalet Călimani – locul unde te bucuri de relaxare premium

De-a lungul timpului, ne-am dat seama cât de important este să găsești pensiuni sau cabane din România unde te poți bucura de un sejur complet de relaxare. Așadar, continuăm seria cu „Destinații de relaxare” și ne oprim în localitatea Glodu, Suceava, la Montchalet Călimani.

Citește în continuare și vezi de ce merită să alegi această locație premium ca următorul tău loc de cazare. Vom vorbi despre facilități, metode de relaxare, dar și despre locul superb în care se află pensiunea.

Localitatea Glodu – loc de poveste la poalele munților Călimani

Înainte de a vorbi despre toate facilitățile și opțiunile pe care le oferă Montchalet Călimani, haide să discutăm despre locație.

Cabana se află în localitatea Glodu, Suceava, chiar la poalele munților și a Parcului Național Călimani, aproape de Transrarău. Fiind înconjurat de natură, Montchalet le poate oferi oaspeților săi nu doar peisaje spectaculoase, ci și aer curat și liniște.

De ce facilități dispune Montchalet Călimani?

Montchalet Călimani poate fi considerată una dintre cele mai luxoase cazări din România, cabana fiind construită integral din lemn masiv. Buștenii rotunzi care au fost utilizați la realizarea cabanei îi oferă un aer rustic, dar, în același timp, luxos.

În ceea ce privește facilitățile, cabana dispune de 5 camere duble, fiecare cu baie proprie, și de un living generos, unde pot servi masa până la 14 persoane.

În cazul în care nu îți dorești să gătești pe perioada sejurului tău de relaxare, ai opțiunea de a solicita serviciul de catering. Preparate sunt delicioase și sunt potrivite atât pentru persoanele care consumă carne, cât și pentru cei care au o alimentație vegetariană sau vegană.

Relaxare în ciubăr la Montchalet Călimani

Nu doar interiorul de la Montchalet este cel care impresionează turiștii. La exterior, cabana dispune de 2 dintre cele mai bune soluții de relaxare:

  • o saună, unde te poți bucura de ședințe Spa, care să îți detensioneze mintea și corpul;
  • un ciubăr din fibră de sticlă JoySpa, perfect pentru momentele în care vrei să te bucuri de căldura apei, dar și de relaxare completă.

Pe lângă aceste două soluții de relaxare, te poți bucura și de un foc de tabară, unde să povestești sau să te conectezi cu prietenii tăi.

Pentru ce tipuri de sejur este potrivit Montchalet Călimani?

Acum că ți-am prezentat facilitățile de care dispune Montchalet Călimani, hai să vedem și pentru ce tipuri de sejur este potrivit.

Ei bine, datorită locului în care este poziționată, dar și opțiunilor pe care le oferă, cabana este ideală pentru persoanele care vor cu adevărat să se relaxeze și să se conecteze cu natura. Decorul luxos, spațiul încăpător și soluțiile de relaxare fac din Montchalet o opțiune de relaxare potrivită și pentru cele mai pretențioase gusturi.

Ce alte atracții turistice sunt în zonă?

Și, dacă îți dorești să petreci timp și în afara cabanei, ai opțiunea de a vizita următoarele atracții turistice:

  • Masivul și Parcul Național Călimani – dacă ești pasionat de drumeții, poți organiza o plimbare în Călimani, de unde poți admira toate peisajele spectaculoase.
  • Transrarău – cabana se află în apropiere și de Transrarău, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din România.

Așadar, Montchalet Călimani este unul dintre locurile în care te poți bucura de lux, relaxare și confort.

Dacă și tu îți dorești să apari în seria „Destinații de relaxare”, alege una dintre soluțiile JoySpa, iar noi te ajutăm să îți promovezi afacerea în turism.