+4 0728 105 695

Ghidul complet pentru succesul afacerii tale în turism – achiziția unui ciubăr din fibră de sticlă

Afacerea ta în turism poate uneori să stagneze – simți că nu mai ai suficienți turiști sau că oaspeții pe care i-ai avut până acum nu se reîntorc. Nu există o formulă unică prin care să îți îmbunătățești rata de ocupare, însă sunt câteva soluții care pot ajuta. Spre exemplu, montarea unui ciubăr din fibră de sticlă.

Citește articolul pe care l-am pregătit și vezi de ce instalarea unui jacuzii poate fi o idee bună și pentru pensiunea sau cabana ta. Vom vorbi despre motivele pentru care turiștii sunt atrași de cazările cu ciubăr, dar și care sunt beneficiile pe care ți le poate aduce o soluție de relaxare.

De ce turiștii aleg cazările cu ciubăr din fibră de sticlă?

Poate una din întrebările pe care ți le pui înainte de a achiziționa un ciubăr din fibră de sticlă pentru pensiunea ta este: „oare de ce ar vrea clienții mei asta?”

Uite câteva motive pe care le-am auzit, de-a lungul activității noastre:

Relaxare: un ciubăr le oferă turiștilor șansa de a se relaxa complet și de a uita de grijile și problemele vieții cotidiene.

Experiență unică: momentele de relaxare într-un ciubăr, în aer liber, pot fi o experiență unică pentru turiști, mai ales dacă pensiunea ta este înconjurată de natură.

Beneficii pentru sănătate: apa caldă din ciubăr stimulează circulația sângelui, ajută la relaxarea mușchilor tensionați și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Socializare: ciuberele sunt locuri perfecte pentru a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia.

Cum te poate ajuta un ciubăr din fibră de sticlă să îți crești afacerea în turism?

Acum că am vorbit despre motivele pentru care turiștii aleg ciuberele din fibră de sticlă, hai să vedem și cum pot acestea să îți crească afacerea în turism.

Ciuberele cresc rata de ocupare a unei cazări cu aproximativ 20% – unul dintre cele mai importante beneficii ale unui ciubăr din fibră de sticlă este că va atrage mai mulți turiști pentru pensiunea ta. Majoritatea oaspeților caută cazări care să ofere și soluții de relaxare, pentru a putea să se bucure de un sejur pe cinste.

Ciuberele vor face turiștii să se reîntoarcă – odată ce un turist se va bucura de relaxare și răsfăț, va vrea să se reîntoarcă. Așadar, în momentul în care decizi dacă să îți instalezi sau nu un ciubăr, ia în calcul că majoritatea oamenilor vor reveni la cazările în care s-au simțit bine. Sau chiar vor recomanda pensiunea ta prietenilor.

Ai ocazia să fii promovat – nu ne dorim doar să vindem soluții de relaxare, ci și să te ajutăm să îți crești afacerea în turism. Așadar, odată ce ai achiziționat de la noi un ciubăr sau o saună vei avea ocazia să apari în seria „Destinații de relaxare”. Aici, promovăm pensiuni și cabane de oriunde din România.

Personalizarea experienței pentru turiști – cum te poate ajuta un ciubăr?

O altă întrebare pe care ți-o poți pune atunci când vine vorba de alegerea ciubărului pentru pensiunea ta este dacă nu toți turiștii vor fi mulțumiți de aceleași setări ale jacuzzi-ului? Și în acest caz, noi avem soluția!

La JoySpa, ai posibilitatea de a-ți personaliza ciubărul din fibră de sticlă, conform nevoilor și dorințelor tale. Așadar, vei putea să adaugi jacuzzi-ului tău opțiuni precum:

Sistem de lumini LED – majoritatea turiștilor sunt atrași de această opțiune, pentru că poate crea o atmosferă interesată, de petrecere.

Sistem de aeromasaj sau hidromasaj – pentru a completa experiența de relaxare a turiștilor tăi, poți adăuga ciubărului tău și un sistem de jacuzzi. Astfel, nu doar că experiența va fi dusă la următorul nivel, dar și beneficiile pentru sănătate vor fi mai vizibile.

Bar plutitor pentru băuturi – mai ales în cazul unei petreceri, experiența în ciubăr este completată de câteva pahare de vin. În această situație, barul plutitor este un real ajutor. Poți să ai sticlele de băutură aproape de tine, fără a fi nevoie să ieși din ciubăr.

Așadar, ciubărul din fibră de sticlă poate fi una dintre cele mai bune și eficiente metode pentru a atrage mai mulți clienți la pensiunea ta. Dacă și tu vrei să îți crești rata de ocupare a cazării tale, te așteptăm pe website-ul nostru să alegi soluțiile de relaxare care ți se potrivesc.