+4 0728 105 695

Casa Toplița sau unde să te cazezi dacă vrei relaxare și ciubăr

Dacă ne urmărești de câtva timp, știi că noi suntem JoySpa, furnizorii de relaxare, de bine. În misiunea noastră, ne-am gândit să îți povestim despre cele mai frumoase locații unde te poți bucura de liniște alături de cei dragi. Iar prima noastră oprire este în Toplița, la o cazare foarte frumoasă care oferă o mulțime de facilități oaspeților.

Rămâi alături de noi și descoperă în cele ce urmează de ce să alegi casa Toplița ca următoarea destinație de vacanță sau măcar, de un weekend prelungit.

Ce facilități oferă casa Toplița?

Așa cum îi spune și numele, cazarea este situată în orașul Toplița, în apropierea pârtiei de schi. Cabana este structurată în două apartamente cu acces separat, fiecare dintre ele având:

  • capacitate de 4 persoane;
  • 2 camere;
  • baie;
  • bucătărie.


Pe lângă aceste 2 apartamente, cazarea oferă și un foișor închis cu sticlă și cu loc de grătar. Acest spațiu este ideal pentru a lua masa, indiferent de anotimp. De asemenea, locația dispune și de biciclete electrice de închiriat, cu care poți vedea atracțiile din împrejurimi.

Te întrebi de ce să vii la Casa Toplița? Ei bine, aici redescoperi natura, liniștea și relaxarea. În plus, pentru pasionații de schi, apropierea de pârtie este un plus.

Una dintre cele mai apreciate atracții la Casa Toplița este ciubărul din fibră de sticlă, care le oferă oaspeților momente unice de relaxare.

Ciubăr din lemn sau ciubăr din fibră de sticlă?

În trecut, casa Toplița a fost dotată cu un ciubăr de lemn, simplu. Odată cu trecerea timpului, a fost nevoie de achiziția unui ciubăr mai nou, mai modern, care să se potrivească mai bine cu dorințele oaspeților. Alegerea a fost ciubărul din fibră de sticlă de la JoySpa.

Din spusele lui Dumi, proprietara cabanei, turiștii preferă ciubărul din fibră de sticlă deoarece are opțiune de hidromasaj. În plus, este mult mai ușor de încălzit, comparativ cu ciubărul de lemn. Totodată, și consumul de lemne pentru încălzirea ciubărului este redus la jumătate.

De la inaugurarea ciubărului din fibră de sticlă, numărul solicitărilor pentru utilizarea lui a fost foarte ridicat. Ce trebuie să știi, este că, la casa Toplița, utilizarea ciubărului nu este inclusă în prețul cazării, întrucât nu toți oaspeții doresc această facilitate.

În consecință, există o taxă suplimentară, în funcție de numărul de zile, pentru încălzirea și utilizarea ciubărului din fibră de sticlă de la JoySpa.

Inaugurarea ciubărului din fibră de sticlă JoySpa

Prima baie în ciubărul din fibră de sticlă a avut loc în cadrul unei seri a fetelor, unde atracția principală a fost ciubărul. În acea seară, invitatele au stat 5 ore în ciubăr fără să-l părăsească.

Impresia a fost una plăcută, pentru că fetele s-au putut relaxa în natură și s-au bucurat de toate facilitățile unui jacuzzi premium. Ciubărul de la cazare este unul cu diametrul de 2.25 m și o capacitate de 8-10 persoane. Are sistem de jacuzzi, lumini colorate și sistem de încălzire tip șemineu, ce încălzește apa în 3 ore.

În plus, ciubărul a fost dotat cu un capac cu izolație de 10 cm. Avantajele acestui capac se rezumă la menținerea temperaturii apei în parametri optimi. Cu alte cuvinte, la Casa Toplița, apa în ciubăr este călduță și după 3 zile, pe timpul iernii.

Ce alte atracții mai ai în zona Toplița?

Acum că am vorbit despre vedeta Casei Toplița, ciubărul din fibră de sticlă, haide să vedem și ce altceva mai poți face în acea zonă, din mijlocul naturii:

  • te poți distra pe cea mai lungă pistă de bob din România – aceasta are o lungime de 1900 m și o mare parte din traseu duce prin pădure.
  • poți călări, la Centrul de Echitație – lângă pista de bob se află și un centru de echitație, unde nu doar că poți vedea caii și poneii, dar îi și poți călări.
  • poți practica sporturi de iarnă – Toplița este dotată și cu un domeniu schiabil. Așadar, te poți bucura de câteva zile schiind, dându-te cu placa sau cu sania.
  • poți vizita Mănăstirea Sf. Ilie – pentru relaxarea sufletului, poți să mergi și la Mănăstirea Sf. Ilie, mănăstire de călugări, construită integral din lemn de molid.

Așadar, Casa Toplița te așteaptă, indiferent de anotimp, să te bucuri de relaxare în natură și în ciubăr. Rezervă-ți și tu câteva zile de relaxare în această destinație și recapătă-ți energia!